Om os

Kyto GmbH

Kyto er en international software-as-a-service udbyder med adresse i Berlin. Vi optimerer den globale online tilstedeværelse for mellem-store virksomheder ved at tilbyde et adminstrationsværktøj til brug datadistribution på forskellige kommercielle handelsnetværk og B2B platforme. Ydermere tilbyder vi også søgemaskine marketing (SEM). Kytos service gør vores kunder til at øge trafikken på deres hjemmesider, opnå en større global rækkevidde og dermed øge omsætningen.

Vores kunder får adgang til en service på tværs af flere regioner samt mange forskellige sektorer. Vi tilbyder vores kunder en optimal positionering af deres online tilstedeværelse og øger dermed deres globale synlighed. Til at udføre dette benytter vi vores omfattende partnernetværk og inhouse faglige ekspertise. Herved er vi i stand til at lade vores kunder udnytte internettets fordele på hvert deres forretningsområde og i samlet flok være med til at øge international handel.

Kyto er grundlagt af Dr. Martin Mittermeier og Paul Wulff. Vores investorer er Otto Group og the Axel Spring SE (begge gennem Project A Ventures) samt Creathor og the Bauer Media Group.

Vores mål

At være din partner til global tilstædeværelse

Det er vores mission at tilbyde en integreret B2B online marketing løsning for derved at gøre international handel nemmere og mere effektivt. Som vores partner for alle online marketing aktiviteter sikre vi jer global synlighed og reducerer jeres administration til et absolut minimum.

Kvalitet er et krav

Vi vil leverer optimale resultater for vores kunder på et vedværende grundlag. Derfor er kvalitet en hjørnesten i vores service. Gennem kontinuerlig kampagne overvågning og optimering kan vi sikre jeres virksomhed løbende er positioneret optimalt på både kort og langt sigt.

Transparent kommunikation

Vi tror på en gennemskuelig kommunikation med vores kunder. Vores eksperter står altid parat til at assisterer jer med svar på spørgsmål eller ideer til B2B online markedsføring. Vores aggregerede rapporter holder jer opdateret og understøtter muligheden for evaluere successen af jeres søgemaskine og B2B platform kampagner.

Ekspertviden og stærke partnere

Vi tror på at vores medarbejderes ekspertviden og branchekendskab, sammen med vores partnernetværk gør os I stand til opnå optimale resultater for vores kunder. Derved kan vi sammen optimere jeres virksomheds online tilstedeværelse og nå ind på nye globale markeder.

Langsigtet partnere

Vores mål er ikke kun kortsigtet optimering, men også langsigtet succes for vores kunder, som konkurrerer i en global verden. Kyto tror at stabile partnerskaber skaber god værdi især i en volatil online verden. Derfor tror vi på velfungerede langsigtede samarbejder.