Portalmarketing for bureauer og konsulentvirksomheder

Udnyt vores portal markedsføring service og bliv en eksklusiv partner

Tilbud til bureauer og konsulentvirksomheder

Med Kytos løsning bliver marketingbureauer og konsulenter i stand til at tilbyde portal markedsføring til B2B kunder. Kyto platform understøtter kunders international distribution af produkter med en ekstra kanal for lead-generering.

Portal markedsføring for agenturer genererer høj kvalitet af indgående kundeemner ved at oprette klienter på B2B-platforme, portaler og markedspladser, der ofte benyttes af industrielle købere.

For at blive fundet af de relevante købere er det nødvendigt at blive noteret på de relevante platforme. Baseret på deres kunders målgruppe und industri, Kyto støtter markedsføring agenturer i at vælge den rigtige udvælgelse af platforme. Derudover tilbyder Kyto en platform for central styring af produktindtastninger. Derved reducerer Kyto drastisk de administrative opgaver for markedsføringvirksomhederne.

Vores portal markedsføring for agenturer muliggør en forlængelse af dine B2B kunders online markedsføring med en minimal indsats og omkostninger. Kontakt os for at vide mere om fordelene ved Kyto partnerskabsprogram for markedsføring agenturer og konsulenter.

Jeres fordele

 • Multi-bruger funktionalitet

  Med mulighed for multiple brugere får I mulighed for at administrere flere kunder med en konto.
 • Lave administrations-
  omkostninger

  Automatisk synkronisering med alle handelsplatforme og tilhørende produktdata.
 • Flere lead til jeres kunder

  Ekspandering ind på nye markeder samt optimering af jeres kunders digitale tilstedeværelse
 • Specifikt branche kendskab

  Valg af handels platforme med udgangspunkt i vores branchekendskab og erfaring inden for industrien.
 • Integreret service

  En central kontakt person til håndtering af administration og optimering af alt information på handels platforme.

Portalmarketing for bureauer og konsulentvirksomheder?

Ønsker I at administrere ikke kun eksisterende kunder, men også nye kunder effektivt med Kyto? Bliv en del af vores eksklusive program for bureauer og konsultvirksomheder og få gavn af de forskellige fordele vores samarbejde har at tilbyde.
Forsynet med Kytos software, inklusive de ekstra agentur funktioner, kan du optimere dine kunders online tilstedeværelse mere effektivt end nogensinde før. Benyt Kytos software platform som dit centrale administrative værktøj. Kontakt os for mere information om vilkår og detaljerne i partnerskab.